berichten

Arrangementen

De afgelopen weken hebben we heel veel wijnen geproefd! Met een mooi resultaat. Zo hebben we verschillende arrangementen al in de kast liggen met de thema’s: Italië, Frankrijk en Portugal/ Spanje. Nieuwsgierig?? Begrijpelijk! Laat een bericht achter, stuur een mail (savor@inzichtdoorgenieten.nl) of bel ons: 06-18282612 (Jacqueline), 06-49752331 (Janine)

Savor

Welkom bij Savor 

In veel teams wordt tegenwoordig aandacht besteed aan  teambuilding of teamcoaching. Tijdens teambuildingsactiviteiten wordt de nadruk gelegd op het leren kennen van elkaar, teamcoaching staat meer in het teken van het beter samenwerken, conflicten oplossen, leren van je eigen kwaliteiten, om die zo in te zetten dat het team groeit.  

Teamontwikkeling met wijn
Wij willen het wat anders aanpakken dan de meeste organisaties doen, zodat het niet alleen zinvol is om aan teamontwikkeling doen, het is daarnaast ook leuk en lekker. Wij maken namelijk gebruik van wijn om jou en je team verder te laten ontwikkelen. Het doel is niet alleen dat je je eigen kwaliteiten leert kennen, maar vooral dat je leert hoe jouw talenten en de talenten van anderen beter tot hun recht komen. De vraag die centraal staat is: hoe kunnen jullie ervoor zorgen dat je elkaar versterkt? Dat je als collega, maar vooral ook als team beter tot je recht komt. 

Waar ligt de kracht van jou en je team? 
Aan de hand van een wijnproeverij, met bijpassende hapjes, proberen we inzichtelijk te krijgen waar jouw individuele talenten liggen, maar ook de gezamenlijke. Zoals een wijn een bepaalde geschiedenis heeft, heb jij dat ook, heeft jouw team dat. Sommige wijnen worden beter naarmate ze langer hebben gelegen, andere wijnen zijn juist het meest op dronk als ze vroeg worden gedronken. Daarnaast hebben wijnen het vaak nodig dat ze in een bepaalde omgeving gedronken worden, of in het juiste gezelschap en met een bepaald hapje. Die metafoor gebruiken we om voor jou de juiste situatie te schetsen, zodat jij ontdekt wanneer jij jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten. En lees hier dus ook jullie als team. Het gaat niet alleen om het individu, juist niet, het is van belang dat je als team ontdekt hoe je ervoor kunt zorgen elkaars talenten ten volle te benutten. We gaan op zoek naar de verbinding.  

Een gezellige, ontspannen wijnproeverij met vrienden of familie? Of gaat een vriend of vriendin trouwen en wil je hem of haar laten ontdekken welke wijn past bij het bruiloftsfeest? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij bespreken graag samen met jou je wensen, we bieden maatwerk, maar kunnen ook kant-en-klare arrangementen bieden met een bepaald thema. Of wil je je laten verrassen? Er is heel veel mogelijk.  

 

#wijncoaching #wijnproeverij #teamontwikkeling #teamcoaching #teambuilding #Savor #inzichtdoorgenieten